Årsager til impotens

Sandsynligvis enhver mand, der lider af impotens, de samme spørgsmål går gennem mit hoved. Hvorfor mig? Hvad har jeg gjort for at fortjene dette? Som det er nu at gå videre? Da den lille ven ikke længere ønsker, at manden ønsker at gøre denne hurtig selvbebrejdelser og føler ikke længere fuldstændigt mand hårdt som diagnosticering af erektil dysfunktion er at klare sig godt, for der er ingen grund til at fortvivle.

Medicinen er nu så langt fremme, at der findes effektive medikamenter, der vil gøre det muligt for mennesket at leve et fuldt sexliv, selv om han har rejsningsproblemer eller lider af fedme. Så du kan købe for eksempel internettet, magt betyder Kamagra eller vægttab produkt Lida.

Der er to udløsende faktorer, som kan forårsage impotens. Der er de psykologiske og andre fysiske årsager. I begyndelsen af ​​hver behandling skal drøftes først, hvad der er den egentlige årsag til erektil dysfunktion. Det er altid nyttigt at besøge en andrologist at tydeliggøre dette. Her vil du helt sikkert hjælpe, og også godt informeret om de fysiske årsager til erektil dysfunktion. Alligevel er det meget ofte tilfældet, at mænd taler kun under en følelse af skam over deres impotens, såvel som i vores ellers moderne tid er temaet for impotens for mange mennesker er stadig et tabu. Mange mænd tøver med at tage ligefrem terapeutisk eller lægehjælp. Det kan hjælpe, men bare andrologist tværs særligt godt, da de er i stand til meget professionel til at beskæftige sig med dette spørgsmål.

Først gennem andrologist omhyggelig undersøgelse af patienten at afgøre, om dets fysiske eller psykiske årsager til impotens har. Relateret til den fysiske årsager omfatter: diabetes mellitus, vaskulære sygdomme, hormonmangel, skade, Schwellkörperdefekt, Parkinson, forhuden og penis misdannelser.

Den impotens skyldes i mange tilfælde af sin egen forsømmelighed. Fedme, rygning, overdreven indtagelse af alkohol og en usund livsstil kan være årsagen til fremkomsten af ​​erektil dysfunktion. Men bivirkninger af medicin og miljømæssige toksiner kan forårsage impotens.

Den mest almindelige fysiske årsag til forekomsten af ​​impotens er åreforkalkning. Især i disse tilfælde potenzmittel Kamagra er nyttigt. Du kan bestille Kamagra online.

Klik her for at købe Kamagra! >>

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Årsager til impotens, 10.0 out of 10 based on 1 rating